monja sieraden webshop asten bijoux armbanden esperanza

Privacy Policy

Monja’s Sieraden respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Privacybeleid Monja's Sieraden


https://monja-webshop.nl

Privacyverklaring

Monja’s Sieraden respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Ik gebruik uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zal ik deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming.

Monja’s Sieraden gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

  • Als u een bestelling plaatst, heb ik uw naam, e-mailadres en adres nodig om een factuur op te maken, uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
  • Voor de betaling van uw bestelling zijn uw naam en betaalgegevens nodig.
  • Na een bestelling ontvangt u een e-mail als bevestiging en een e-mail zodra de bestelling verzonden wordt. Hierin staat ook de vraag of u een review wilt schrijven. Voor versturen van deze e-mail zijn uw naam en e-mail adres nodig.
  • Als u reageert op een actie of prijsvraag, vraag ik uw naam en e-mailadres. Deze gegevens heb ik nodig om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken en de respons op de marketingacties te meten. Ook heb ik voor het versturen van de prijzen aan de winnaars of eventuele actieproducten de adresgegevens nodig.
  • Voor de nieuwsbrief dient u uzelf aan te melden en toestemming te geven voor het verzenden van de nieuwsbrief. Bij aanmelding wordt uw naam en e-mailadres gevraagd. Heeft u zich aangemeld voor het de nieuwsbrief dan ontvangt u maximaal 2 x per maand de nieuwsbrief met daarin tips, aanbiedingen en nieuwtjes.
  • Voor het adverteren op sociale media maak ik gebruik van de gegevens die over u bekend zijn bij het betreffende sociale media kanaal. Deze gegevens helpen mij om de advertentie te laten zien aan die personen voor wie mijn producten interessant zijn. Deze gegevens zijn algemeen en niet terug te leiden tot u als persoon.
  • Voor contact via e-mail heb ik uw naam en e-mail adres nodig. Voor contact via telefoon of WhatsApp heb ik uw telefoonnummer nodig. Voor contact via Facebook Messenger alleen uw (gebruikers)naam van Facebook.
  • Voor berichten op sociale media en bij de producten op de website plaats ik soms, met schriftelijke toestemming van de klant, foto’s van klanten. Op de foto’s kunnen herkenbare gezichten te zien zijn.

Samenwerking met derde partijen

Monja’s Sieraden werkt samen met de volgende partijen:

  • Voor het verwerken van betalingen kunt u kiezen uit betaling via Sisow, iDeal. PayPal of ABN-AMRO (voor vooraf betalen). Deze bedrijven zijn zelf verantwoordelijk voor het verwerken van uw persoonsgegevens.
  • Voor het verzenden van uw bestelling maak ik gebruik van PostNL. Het is PostNL verboden gegevens in te zien dan wel te verstrekken aan derden tenzij zij hier op grond van een wettelijk voorschrift toe gehouden zijn.
  • LBMedia is de host van de webwinkel. Alle gegevens die u via mijn webwinkel ter beschikking stelt worden opgeslagen op de servers van LBMedia. LBMedia heeft de benodigde beveilingstechnieken toegepast en het is hen op grond van de verwerkingsovereenkomst verboden gegevens in te zien dan wel te verstrekken aan derden tenzij zij hier op grond van een wettelijk voorschrift toe gehouden zijn. Onze webwinkel is ontwikkeld met software van LBMedia. Persoonsgegevens die u ten behoeve van onze dienstverlening aan ons beschikbaar stelt, worden met deze partij gedeeld. LB-Media heeft toegang tot uw gegevens om ons (technische) ondersteuning te bieden, zij zullen uw gegevens nooit gebruiken voor een ander doel. LBMedia is op basis van de overeenkomst die wij met hen hebben gesloten verplicht om passende beveiligingsmaatregelen te nemen. Deze beveiligingsmaatregelen bestaan uit de toepassing van SSLencryptie en een sterk wachtwoordbeleid. LBMedia maakt gebruik van cookies om technische informatie te verzamelen met betrekking tot uw gebruik van de software, er worden geen persoonsgegevens verzameld en/of opgeslagen. LBMedia behoudt zich het recht voor om verzamelde gegevens binnen het eigen concern te delen om de dienstverlening verder te verbeteren. Onze website maakt gebruik van LB-Media, een derde partij die het e-mailverkeer afkomstig van onze website en het verzenden van eventuele nieuwsbrieven afhandelt.
  • Facturatie en boekhouden LBMedia. Voor het bijhouden van onze administratie en boekhouding maken wij gebruik van de diensten van LBMedia. Wij delen uw naam, adres en woonplaatsgegevens en details met betrekking tot uw bestelling. Deze gegevens worden gebruikt voor het administreren van verkoopfacturen. Voor onze bijhouden van onze administratie en boekhouding maken wij gebruik van de diensten van LBMedia. Wij delen uw naam, adres en woonplaatsgegevens en details met betrekking tot uw bestelling. Deze gegevens worden gebruikt voor het administreren van verkoopfacturen. Uw persoonsgegevens worden beschermd verzonden en opgeslagen. LBMedia is tot geheimhouding verplicht en zal uw gegevens vertrouwelijk behandelen. LBMedia gebruikt uw persoonsgegevens niet voor andere doeleinden dan hierboven beschreven.
  • Telefonisch contact loopt via T-Mobile. T-Mobile heeft de benodigde beveilingstechnieken toegepast en het is hen op grond van de verwerkingsovereenkomst verboden gegevens in te zien dan wel te verstrekken aan derden tenzij zij hier op grond van een wettelijk voorschrift toe gehouden zijn. Ook is het mogelijk contact op te nemen via WhatsApp. WhatsApp is zelf verantwoordelijk voor het verwerken van uw persoonsgegevens, daar verwijs ik je graag naar de privacyverklaring van WhatsApp voor meer informatie.
  • Als review programma gebruik ik LBMedia en WebwinkelKeur. LBMedia en WebwinkelKeur hebben de benodigde beveilingstechnieken toegepast en het is hen op grond van de verwerkingsovereenkomst verboden gegevens in te zien dan wel te verstrekken aan derden tenzij zij hier op grond van een wettelijk voorschrift toe gehouden zijn.
  • Voor de back-up van mijn blog maak ik gebruik van LBMedia. LBMedia heeft de benodigde beveilingstechnieken toegepast en het is hen op grond van de verwerkingsovereenkomst verboden gegevens in te zien dan wel te verstrekken aan derden tenzij zij hier op grond van een wettelijk voorschrift toe gehouden zijn.
  • Adverteren doe ik op Facebook en Instagram. Daarnaast maak ik ook gebruik van Facebook Messenger. Facebook (waaronder ook Instagram en Messenger vallen) is zelf verantwoordelijk voor het verwerken van jouw persoonsgegevens, daarom verwijs ik je graag naar de privacyverklaring van Facebook voor meer informatie.
  • Voor het verzenden van nieuwsbrieven maak ik gebruik van LBMedia. LBMedia heeft de benodigde beveilingstechnieken toegepast en het is hen op grond van de verwerkingsovereenkomst verboden gegevens in te zien dan wel te verstrekken aan derden tenzij zij hier op grond van een wettelijk voorschrift toe gehouden zijn.
  • Voor het analyseren van mijn website en blog met als doel het verbeteren van mijn website en blog maak ik gebruik van Google Analytics en Google Search Console. Google heeft de benodigde beveilingstechnieken toegepast en het is hen op grond van de verwerkingsovereenkomst verboden gegevens in te zien dan wel te verstrekken aan derden tenzij zij hier op grond van een wettelijk voorschrift toe gehouden zijn. Voor meer informatie verwijs ik je ook graag naar de privacyverklaring van Google.

Cookies

Daarnaast gebruikt Monja’s Sieraden cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorg ik er onder andere voor dat u bij een bezoek aan de website niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de website dus een stuk prettiger.

Wat is een cookie?

Een cookie is een klein tekstbestand dat, bij uw bezoek aan een website, naar uw computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen.

De verschillende typen cookies

Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies.

Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op uw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om uw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoeft u niet steeds uw voorkeuren te herhalen waardoor u tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kunt u verwijderen via de instellingen van uw browser. Hieronder vallen functionele cookies.

Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website u met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra u uw browser afsluit. Hieronder vallen tracking cookies, sociale media cookies en marketing cookies.

Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies?

Winkelwagen (functioneel): Onthouden welke producten in uw winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kunt u geen producten bestellen of in uw winkelmandje plaatsen.

Cookie keuze (functioneel): Onthouden of u ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies.

Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe u de website gebruikt en hoe u ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen.

Sociale media (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om sociale media pagina’s te ‘liken’. Deze button werkt door middel van code die van het sociale media kanaal zelf afkomstig is.

Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen?

Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via uw browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van uw browser.

Monja’s Sieraden verkoopt uw gegevens niet

Monja’s Sieraden zal uw persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Ook de door mij ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Bewaren van persoonlijke gegevens

Gegevens verstrekt ten behoeve van het verwerken van een bestelling, actie of prijsvraag worden maximaal 7 jaar bewaard zoals wettelijk verplicht is. Heeft u zichzelf aangemeld voor de nieuwsbrief, dan blijven deze gegevens bewaard tot u uwzelf afmeldt voor de nieuwsbrief. Correspondentie bewaar ik maximaal 3 jaar voor naslag.

Uw gegevens inzien

U heeft altijd het recht om de door Monja’s Sieraden opgeslagen persoonlijke gegevens op te vragen, te corrigeren en/of te laten verwijderen. Stuur hiervoor een email met uw verzoek naar info@monja-webshop.nl Via deze mail kunt u ook contact opnemen als u bezwaar wilt maken tegen de verwerking van uw persoonlijke gegevens.

Heeft u zichzelf aangemeld voor de nieuwsbrief, en stelt u hier niet langer prijs op, dan kunt u uzelf altijd uitschrijven via de link in de nieuwsbrief.

Autoriteit Persoonsgegevens

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) houdt toezicht op de naleving van de privacywetgeving. Heeft u een klacht over het gebruik van uw persoonlijke gegevens door Monja’s Sieraden en komt u er met mij niet uit? Dan kun je terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Datalek melding

Per 1 januari 2016 ben ik, als onderneemster, verplicht om bij datalekken melding te maken bij de autoriteit persoonsgegevens. Een datalek is een beveiligingsincident waarbij er sprake is van toegang tot of vernietiging, wijziging of vrijkomen van persoonsgegevens zonder dat dit de bedoeling is. Bij een datalek moeten persoonsgegevens verloren zijn gegaan of onrechtmatige verwerking van persoonsgegevens moet niet uit te sluiten zijn. In het geval van een dergelijke datalek zal ik mijn klanten hiervan ook op de hoogte stellen door middel van een e-mail.

Contactgegevens

Monja's Sieraden
Titanusstraat 15
5721BT Asten Nederland
T 06-14313191
E info@monja-webshop.nl

Contactpersoon voor privacyzaken
Monja Bax

Voor vragen, opmerkingen of andere zaken ben ik telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 06-14313191.

Info@monja-webshop.nl
contactformulier
WhatsApp (06-14313191)

Deze privacyverklaring is opgesteld op 25 mei 2018.
Met het publiceren van een nieuwe versie vervalt de geldigheid van alle voorgaande versies.

 

 

Contactpersoon voor privacyzaken
Monja Bax


 
 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN